Aktiviteter

En stor Nyhet för oss är att Ad Hoc har efter noggrant övervägande lämnat över stafettpinnen till Palmetten. I början av Maj 2015 tog vi över verksamheten som bl.a. innebär att Ad Hocs befintliga lagerposition flyttas till vårt lager i Mariestad. Det innebär att vi under ett par veckor kommer att bygga upp lagret med de övertagna varorna och under den perioden kommer vi inte att kunna leverera varor ur Ad Hocs sortiment. Vi hoppas på Er förståelse och kommer så snart vi kan att återuppta utleveranserna. Vår nya medarbetare Åsa Blixberg kommer att göra sitt yttersta för att Ad Hocs gamla kunder kommer bli väl omhändertagna. Med det sagt önskar vi alla gamla Ad Hoc kunder varmt välkomna till Palmetten.

Kommande mässor

Nu har vi en underbar tid framför oss med sommar, sol och bad. Sedan drar mässperioden igång och vi önskar alla våra kunder, och självklart andra också, välkomna till vår monter på Formex. Under mässan kommer vi att presentera många nyheter från våra leverantörer i kombination med attraktiva mässerbjudande. 

Så välkommen in till vår monter och hemsida och ta del av allt som vi erbjuder dig och dina kunder.:

Formex, Stockholm,        Augusti 2015, monter A24:10

Vi passar även på att slå ett slag för "logg-in" funktionen på vår hemsida. Slå oss en signal så berättar vi mer.

Under sommaren 2015 har vi stängt under veckorna 28-29. Under perioden går det bra att maila, eller via Hemsidan, lägga en order. utleverans kommer att ske två gånger per vecka under perioden Bästa sommar hälsningar från oss på Palmetten!

Powered by Winbas e-handel

Kundvagn

Kundvagnen är tom

ÅF-login

Användarnamn:

Lösenord:closed Glömt lösenordet